luni, 21 februarie 2011

radiografia unui (in)succes de public neanunțat / eu & nea sergiu

după cum probabil nu știți,
pe la finalul lui noiembrie au inceput să-mi placa, dintr-o dată, benzile desenate şi nuvelele grafice. aşa că am citit pe repede şi m-am informat degrabă despre, cu luare aminte. imediat după sărbători, m-am tot gândit cum să implementez niscaiva mini nuvelele grafice prin ziarele noastre (deja) muribunde.

cum la jumătatea lui ianuarie aveam gata episodul pilot - ceva despre strania poveste a lui adrian mutu, m-am dus să vorbesc cu cei de la prosport. au acceptat proiectul aproape pe loc.

undeva spre jumătatea-finalul lui februarie, a apărut, iată, primul episod al seriei pantacruelice - o poveste, aş spune nu cea mai reuşită/inspirată despre o echipă de fotbal românească, temută cândva, si cele 7 păcate capitale.

(in)succesul enorm de public mi-a confirmat faptul ca nuvelele mele grafice (si ale desenatoarei corina david) sunt cu totul si cu totul altceva decât filmele amicului sergiu nicolaescu.
în ciuda faptului că și in povestea de față se trage cu pistolul (in ultimul cadru, lângă coloana sonoră).
(APROPO de domnu' SERGIU - în episodul următor am să-i parodiez un mare şi ultim film. ca să mă răzbun)

in fine,
am citit cu voioşie zecile de comentarii veninoase de după publicarea primului episod. am râs cu poftă, ca un pofticios! deşi nu mă prea avantajează (la comment-urile din prosport ma refer), vi le recomand cu căldură minimă.
pentru că unele dintre ele sunt de-a dreptul sclipitoare! atât de sclipitoare încât m-am simțit dator să le marchez cu roșu (roșu dinamovist).

*****
*****


sfsdasa: nu e amuzant deloc. MU,IE PRESA

dffsdfs: haz de tomberon

marius: patetic

noxe: DE RAHAT!

radu: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cosmin: asa si asa..oricum..nu-i cel mai rau articol..dar se pot gasi replici si mai amuzante..sau alta poveste

leroiv72: asta se vrea umor, la voi? va dau un sfat: sa nu care cumva sa va apucati sa spuneti fo' snoava cand sunteti la un botez...ca moare copilu'! :)):)):))

prostilor!!!: HAAHhahahahahahahaahhahahaha !!!!!!!!!!

dan65:
am facut pe mine de ras.noroc ca aveam prosportul la mine sa ma sterg.

vintyla!: Doamne....mai bine ma uit la snooker pe eurosport ! =]

d: si lipsit de umor si prost desenat. vai mama voastra ... ramaneti la pornosaguri, ca alea le gasiti mereu nimerite.

gabi: amuzant da" nu prea!

ultras: Cam slabut! Doar atat de putin puteti mai prosportilor?

bizzy: lipsit de umor. idee buna, dar slab spre foarta slab abordat


adrian:
Slab de tot...

deci: Ce poorcarie de BD! Macar de-ar fi desenele reusite! Incetati va rog cu aceste rateuri.

edward:
un articol mai mult decat penibil. nu inteleg de ce a fost gigi lacom cand a facut egal cu buzaul. pai voi panaramelor daca omul e corect inseamna ca a fost lacom? in mintea voastra cat un purice aia a fost lacomie nu corectitudine. sunteti din ce in ce mai penibili la frel ca toata presa de tot rahatul…

moi: foarte interesant, chiar daca personajul e prea mult bagat in seama. buna adaptarea dupa filmul seven!
felicitari pentru idee!

aiurea: Am ras cu lacrimi ... bravo, felicitari autorului. totusi... speram sa fie oierul luat muuuulltt mai mult peste picior. Indiferent ... felicitari. In acelasi timp , sper sa fie ultimul articolul facut vreodata "in cinstea" oierului si limbidin0sii ce sunt pe langa el.

nichipercea:
@edward: pai iti spun eu de ce este lacomie cand dai jucatori altor echipe: nu le mai platesti salariul. deci te lacomesti sa nu le mai platesti salariul, iar jucatorii ti-o trag. inteles?

fotbalmaxx.blogspot.com: Ati fumat ceva inainte, domnilor si doamnelor de la Prosport? N-ar haz nici cat negru sub unghie!

si totusi... :
fotbalmaxx, poate ca au mai mult umor Tociu si Palade, in viziunea ta ...

bogdy: am ras de nu am mai putut...........de prostia celui care le-a desenat si de cel care a aprobat o asa porcarie. domnilor ar trebui sa-l angajati pe gopo!

terente: si un copil oli//gofren are mai mult talent la desen decat autorul mazgaliturilor astora......personajele nu seamana deloc cu originalele

mabuse: ??????????????????? ce draq e asta ma, ziar de sport sau Cutezatorii de acum 35 ani?

darkrows: @terente: tu stii ce inseamna caricatura? faci de rusine neamul rapidist

darkrows: @cotzofana cenusie: fiecare cu stilul lui. Azi maine o sa bagi ca Picasso picta patratos

basarabeanul alb-visiniu: Încă o porcărie-modalitate de a băga echipa de pe locul 7 în faţă. Atât! Comunişti anti-talent şi fără minte!

basarabeanul alb-visiniu:
Sta-v-ar în gât telemeaua...

lambada: cata imbeci.litate emana astia de la pro-sti sport !!!..ma mir cum de nu da faliment publicatia asta jalnica !!!!...produceti SILA * !!!!

diablo: @Basarabeanul alb-visiniu: tu vezi-ti de comunistii tai de peste prut labagiule nu-ti da cu parerea de o echipa romanesca...rusnaci imputiti si violatori
.

Niciun comentariu: