vineri, 2 martie 2012

UPDATE / (nu era chiar) mimi brănescu cel cu multe zâuri

update 1
mă miram eu sa fie mâna lui mimi brănescu in episodul pilot - haios, totusi, pe alocuri.  vazusem, ce-i drept, si ma mirasem ca unele surse il creditau pe branescu ca scenarist, iar altele pe bogdan mirică. cum insa serialul de comedie a fost intens promovat pe ideea, uita-te, neamule ca e marfa de contrabanda, marca branescu, am ramas cu mirarea si mai ales cu impresia ca excelentul actor si scenarist a cam dat-o-n bara. de data asta.

mimi branescu spune (in comentariul de mai jos) ca nu-i el autorul pilotului, lucru care ma bucura si ma face sa astept cu nedisimulata emotie urmatorul episod.

*****************************
update2
"episodul pilot al serialului de comedie las fierbinti a fost cel mai bun debut al unui serial românesc din ultimii 10 ani, la nivel de rating, pe publicul ţintă. cu un umor aparte, cu replici care au toate şansele să devină bancuri, cu personaje colorate şi o coloană sonoră inedită semnată de mihai mărgineanu, episodul pilot al serialului a fost lider absolut de audienţă pe toate categoriile de public, astfel, în minutul de aur, aproape 3 milioane de telespectatori i-au urmarit pe giani, bobiţă, vasile, mitică şi dorel" - pro tv


*****************************

adevarul e că, din partea prolificului mimi brănescu, pe val şi în postura de scenarist, mă aşteptam la ceva mai mult decât la o zacuscătă cu poante numai bune de dat pe spate gârla de simpatizanţi/cotizanţi ai coniacului unirea 
'pai cum, bre? ce legatura are? / pai are ca in conditiile in care ti-a taiat din grasime si nu mai are loc bautura, normal ca nu mai are loc ca ea comunica ca la fizica. ia iesi matale afara si verifica biciletele alea sa nu ne fi furat dracu cineva aerul din roate zic, ha, ha' (minutul 1)

'alt aer, mă! alta atmosferă... deci, in primul rând, toţi au maşini străine / auu! / şi mănâncă pizza, da-i dracu! / da' nu se scrie cu ţ, se scrie cu doi de z / stiu ma, esti nebun? ca zorro. da' de unde are, mă, ăştia atâtea zâuri? / păi ce, nu are italienii zâuri? zidane..., zenga..., carbonara..., au aştia zâuri sa-ti pui si-n cap!' (minutul 5)
asta cam aşa e,
are serialul ăsta haz (dar nu cu un singur z) să-ţi pui şi-n cap.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Primu episod, nu e scris de mine. Mimi Branescu.

pantacruel spunea...

mimi,

cu scuzele de rigoare,
imi pare bine ca am lamurit acest aspect! astept episoadele urmatoare cu interes (caci filmul nu-i tocmai rau, in peisajul entertainmentului tv autohton), cum am spus si in update.

merci pt interventie!

cinesseur spunea...

pai daca "pilotul" e asa de nustiucum (fiindca n-am inteles exact daca e prost de pica-n cap, rezonabil sau bun-bun) ce asteptari ai putea avea de la restul, zic?! mai ales cand e vorba de protv...!

pantacruel spunea...

exact asa de nustiucum si este, mister :P
numai ca e plin de clisee, basini si poante expirate livrate pe post de haz. ca personaje, poveste si idee de serial de divertisment pt un post comercial nu e prost/deplasat deloc, asta zic.

iar daca in episoadele care vor veni vom gasi si ceva din umorul lui mimi branescu, sunt convins ca. :)

acum nu stiu nici cata calitate ai putea sa dai poporului pe canalul de scurgere protv. caci, dupa cum stim, acolo numai bascalia are trecere.

in concluzie, ca sa fiu si mai clar,
MA ASTEPTAM LA MAI MULT daca era vorba de branescu. asa ca poate data viitoare :)

Anonim spunea...

Actually it is not that hard to download flight simulators.

Now player can think that why they select this game. The End of Military Flight Sim Pro With this program you
can take advantage of the military aspects of the game,
landing and takeoff of an airplane taking includes carrier.
If you are running your simulator for commercial purpose and there are people playing with their own
golf clubs, ask them to wipe their clubs with a wet clean piece
cloth. Yes, it may be true, but the training flights are different.