luni, 31 decembrie 2012

la multi ani, 2013! / by pantacruel


10 comentarii:

Zvârluga. Zvârluga Bond spunea...

:) şi aşa.

Scorchfield spunea...

La mulți ani!
Să credem că anii ce vin ne fac mai înțelepți, nu mai bătrâni!
:)

pantacruel spunea...

la multi ani,
zvarluga & scorchfield!
sa fie asa cum spuneti voi :)

Anonim spunea...

La multi ani!anadana

pantacruel spunea...

:)
la multi ani, anadana!

Anonim spunea...

apropos,unde a disparut amicul tau verbiaj? Mesaj pentru verbiaj: ai vazut ca a inceput sa vina primavara, ca a inceput codrul sa musteasca de seva pentru primirea privighetorilor? Ai mai exersat la pian?

Anonim spunea...

North Face Ultralight Tents contain the Tadpole , Particle thirteen and [URL=http://www.nfoutletonline.net/#1172]the north face outlet[/URL] , with price tag ranging from $ to $ All the a couple of versions are made with Water-proof Flysheet engineering, with 45 denier T nylon ripstop canopy and denier T nylon taffeta floor.The actual Tadpole is usually a two-person tent with Mix Pitch, even though the Particle is usually a [URL=http://www.nfoutletonline.net/#1151]north face outlet store[/URL] one-person tent by using a rubber flysheet for relieve of providing and ho repellency.

Rochii de club spunea...

La Multi Ani! Sa ai un an minunat!

Oana spunea...

La multi ani si tie si multe realizari pe 2013!

Janice Aliena spunea...

Numele meu este Ulrika Charles care trăiește în Stockholm-Suedia. Acum câteva zile am citit un comentariu postat pe un blog de consiliere relațională despre o doamnă din LA, ea este o bază pe bază de LA Jurnalistul dezvăluie cum a păstrat paranșiv erecția slabă și ejacularea rapidă la 6 luni după ce soția lui la părăsit. Preotul-șef Oduduwa Spell Caster din partea națiunii africane la ajutat să găsească un remediu permanent pentru erecție slabă / ejaculare slabă, iar acum este foarte activ și ex-soția se întoarce acasă fericit. Eu numesc mysefl atat de norocos sa citesc acest post online pentru ca am copiat adresa noastra de e-mail pentru a contacta mesajul acelasi Priest Oduduwa din cauza provocarilor si a experientelor mele de criza pe care le am in relatia mea de casatorie. recent mă simt deprimat, plâns îngrijorat și împărtășesc lacrimi secrete ori de câte ori îmi amintesc cum mă întreabă fiica mea în vârstă de 7 ani dacă tatăl ei se va întoarce acasă pentru o lună care se termină cu cina de masă rotundă de familie la casa mamei. În exact doi ani, soțul meu Anderson ne-a abandonat pentru o altă femeie. Dar i-am promis fiicei mele in timpul celei de-a treia sarbatoriri de Ziua Recunostintei ca ii voi da un cadou de neuitat in aceasta sarbatoare de Craciun fiica mea nu a fost interesata de cadouri pentru ca am inteles ca a ratat tatal ei atat de mult si a vrut sa o vada. Niciodată nu știu cât de posibil va fi asta, pentru că soțul meu îmi aruncă ochii și mi-a spus că sa terminat între noi. Soțul meu a plecat de acasă, nu mai luă apelurile mele telefonice și nici un mesaj text. Îmi iubesc soțul atât de mult și de dragul fiicei mele, am fost desprins și gata să fac tot posibilul; pentru a aduce soțul înapoi acasă. Nu vreau să-mi dezamăgesc fiica. I-am spus unui prieten de-al meu, ea mi-a prezentat dr.Oduduwa o vrajitoare magică. prietenul a spus că Oduduwa a ajutat-o ​​să se întoarcă înapoi la încrederea ei în căsnicie, cu vrăjitoria magică. Nu am crezut în vrăji magice înainte, dar am fost convins pentru că am citit de asemenea din comentariile de pe blog-ul post despre magie spell-casters pentru a câștiga înapoi ex iubire.
Am dat vraja magică de a încerca să-mi întorc soțul și tatăl la fiica mea acasă. Aveam nevoie urgentă de o soluție. Am trimis un mesaj de poștă electronică la adresa de e-mail Oduduwa așa cum mi-a dat prietenul meu (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com). câteva ore am primit un răspuns și a vrut să mă ajute, am vorbit și i-am urmat instrucțiunile. Mi-a asigurat trei zile că soțul mă va suna la telefon să vină acasă, cred, să mă rog și sperase. Spre surprinderea mea cea mai mare, imediat după 2 zile de la Oduduwa, mi-am dat o vrăjitorie de dragoste în templul din Oduduwa, sotul soțului meu mi-a sunat la telefon cu un număr de tellefon necunoscut, am vorbit atât de frumos, a venit acasa am auzit un bate pe ușa mea, acesta a fost un moment de neuitat în viața mea și fiica mea a ieșit atât de salt pentru a saluta tatăl său acasă, eu sunt atât de ieșit mulțumitor Oduduwa puternic spellcaster, de aceea am afară să împărtășesc prietenilor mei Cred că cineva poate avea nevoie de ajutor pentru a rezolva această relație ruptă, cu toții merităm să fim fericiți în relația noastră de dragoste, în căsătorie și în dragoste. cu rezultat instant nu există nici un efect secundar. aici pentru al contacta pentru ajutor la mesajul Whatssap la +2348109844548