joi, 14 februarie 2008

mon amour (anti valentine’s day)

o altă nenorocire era valentine’s day.
în noaptea dinaintea stupidei sărbători, pantacruel se răsucea în aşternut, aprindea lumina încă de la ora 4 dimineaţa şi se freca la ochi, nevenindu-i să creadă că încă o dată va trebui să suporte sclifoseala americană a dulcegăriilor şi inimioarelor roşii. deşi era răbdător din fire, de data aceasta nu a mai putut suporta şi s-a închis în el treisprezece ceasuri rele.

robert‘colchique mon amour’


timp în care a ascultat de 17 ori această melodie nemaiauzită şi nemaipomenită, care, dealtfel, l-a salvat, tulburându-l iremediabil cu întreaga-i făptură. iar mai apoi, când zvâcnetul îndrăgostelilor costelive din capitală s-a mai domolit, morocănosul a mai stors cântarea de 11 ori, până ce somnul izbăvitor l-a doborât pe un pat de brânduşe. odioasa zi de 14 făurar tocmai se făcuse scrum...

7 comentarii:

Aky spunea...

Panty-Anti-Valentine's, impartasim aceeasi alergie (in plus, ieri avui o zi asa nasol de nasoala ca alergia s-a accentuat. Desi ziua s-a incheiat mai mult decat rascumparator, recunosc). Donsoara si muzica ce pusesi matale acilea aduc periculos de mult cu nimfele ce furara mintile argonautilor lui Ulise, innebunindu-le mintile. Vezi sa nu te ducem la dezintoxicare de Colchique, dupa ce te-am scos de la Belucci-Dependentii Anonimi :)

pantacruel spunea...

auleo!
pai eu nu sunt nici tyler durden, nici jack din 'fight club' si nici macar brad pitt.
desi cu ultimul am senzatia ca aduc putin. asa cand ma uit misterios din semiprofil cu sapca trasa pe ochi si gulerul de la geaca ridicat.

Anonim spunea...

ce o fi asa genial in piesa din dreapta sus?

pantacruel spunea...

:))
domnule draga, gusturile nu se discuta.
altii asculta, de exemplu, dolanescu. sau florin chilian. traba lor :)

pantacruel spunea...

ca sa nu zic traba.ntul lor!

Unknown spunea...

eu am scapat cu bine din ziua respectiva. dar inca ma mai lupt si azi cu "side effects":))

pantacruel spunea...

small wonders,
suntem supravietuitorii acelei tragice zile. se poate spune ca am avut noroc si anul asta! :)