joi, 27 octombrie 2011

bineinteles / cu ochii-n 3,14zda (episodul n)


bineninteles ca viata la casa nu e ca viata la bloc (e mult mai anevoiasa, uneori ceva mai voioasa), bineninteles ca imaginatia ne joaca feste, bineinteles ca linistea (sufleteasca) nu compenseaza distantele (metafizice & interumane), bineinteles ca banii (miile de euro) s-au terminat si nu am apucat sa-mi cumpar nici macar o amarata de biblioteca spre disperarea cartilor amortite de frig (in pod), bineinteles ca m-am afundat in datorii (vreo doua mii - valuta forte, nu mai mult) si inca nu mi-am gasit job (ce-i drept, nici nu mi-am mai cautat de vreun an), bineinteles ca am reusit sa ma cert cu toti fratii (cam trei + o sora; cu ea inca nu), bineinteles ca de la bani si de la miorite si, probabil, de la transhumante, bineinteles ca n-am apucat nici acum sa conduc masina din curte si nici sa mai deschid o carte si nici sa mai ma bucur de o placinta cu dovleac sau de o bere trancanita la un meci

si bineinteles ca tomita (siamezul, in echipament caffè macchiato) si-a gasit in sfarsit o gagica, negruta (maidaneza, in negru complet). si ce se mai iubesc ei in pozitia 69 (fara indolaia, preferata lui !)

6 comentarii:

innuenda spunea...

Eu zic așa: dacă în loc să voaiorești pisicile alea în momente intime, te-ai uita mai mult pe ejobs și ți-ai găsi un job bun, ai rezolva aproape toate problemele: ai scăpa de datorii, ți-ai adăposti cărțile, ai avea bani de drumuri pe distanțe metafizice cu mașina cea nesperată, ba cred că te-ar iubi și cei trei frați pătați mai mult! :D

P.S. Lasă, Panta, știu oameni care nu aveau nici curent când s-au mutat de la bloc la casă și mai stăteau și în câmp. Acum stau pe o mină de aur. Și unde mai pui că și utilată cu tot ce-i trebuie! O să fie mai bine, presimt!

pantacruel spunea...

innu,
nu stiu de ce nu te pot contrazice.
ba as putea, ca mie imi trebuie mai degraba un jobs :P

anadana spunea...

ciobanas panta, ziceam ieri-alaltaieri sa vezi doar+(plus).casa-casa.masina-masina.livada-livada.tomita-tomita s.c.l.visezi tocmai azi la placinte.las' ca iarna-i lunga, dovleacu-i acolo,fratii-s frati, cartile asteapta cuminti.tomita iubeste.deci...:)

Unknown spunea...

usor, usor intri in atmosfera satului. in prima faza totul pare sa se deruleze pe repede inainte, dupa ce te obisnuiesti ai sa constati ca ai tot timpul din lume.

Scorchfield spunea...

Mai ai ceva zile de libertate, așa se întâmplă cu cei ce pășesc în locuri noi, deh, acomodarea, obișnuița, observarea!

Vezi lucruri noi, înseamnă că exiști,restul nevoilor sunt moarte. Apoi trece și clipa, noi murim încet și nevoile învie.

Nu te lăsa, încă poți !

:)

Anonim spunea...

ti-ai cumparat si o noua combina? muzicala, evident.