luni, 21 mai 2012

de obicei / 'dupa dealuri' vs 'amour'

de obicei, ascult radioul 20 de minute pe zi. dimineata, intre orele 8.30 si 8.50 și de obicei (doar) romania actualitati. la ora aceea, de obicei, intervine iulia blaga prin telefon. i.b., de obicei, imi place mult. cel mai mult de obicei. ea vorbeste despre cannes - de obicei - si minunatele filme. lauda filmele bune si aminteste in treacat (de obicei) despre 'dupa dealuri' - de obicei, filmul lui mungiu. filmele lui m, de obicei, au succes la public si la critica, iar dupa dealuri i-a dat pe spate pe critici. care, de obicei, stau bățos. i.b. spune că filmul lui m. e frumos, dar al lui haneke ('amour'), care, de obicei, e un cineast auster, ascetic şi cumva aseptic (deşi...), e și mai frumos. si foarte diferit de filmele pe care le face el, h, de obicei.

6 comentarii:

nume spunea...

acu' o mie de ani scria la romania libera, nu? acolo dna blaga ne spunea cum se termina filmul, dar ca nu deznodamantul conteaza. clar, ce sa mai conteze? :)

pantacruel spunea...

pai si avea dreptate.
eu, de exemplu, nu-mi amintesc mai niciodata finalurile - inchideri de paranteze, mai mult sau mai putin neinspirate, nereusite sau expediate. in schimb, inceputurile chiar conteaza, pararea mea :)

cinesseur spunea...

de obicei asta e un tic verbal al iuliei blaga?

pantacruel spunea...

nu :)
serios, nu!

domnisoaraT spunea...

Ai pus tocmai afişul, cât mă rog de unul dintre şefii mei să îmi facă rost de un afiş mare şi frumos cu Merlina. Şi tot uită. Eu doar mi-am adus aminte că n-am afişul :)

pantacruel spunea...

domnisoaraT,
adica sefii tai au acces la afise? :)