miercuri, 30 mai 2012

scenariile infrangerii lui bute / by radu buzaianu

in ultima vreme, am descoperit doua condeie bune, dorin oancea (business magazin) si radu buzaianu (ok magazine). le astept & citesc, de fiecare data, cu nespusa placere.
'(...) Ca o sinteză a ceea ce am înţeles de la oameni care au o logică a minţii în general şi a boxului în particular e că tot ce s-a întâmplat are doar două scenarii. Primul e cel în care Bute atât poate. E bun dar şi-a definit limitele. Şi atunci revanşa nu rezolvă nimic. E complicat să credem că o diferenţă atât de mare poate fi surmontată printr-o revenire specifică filmelor cu Sylvester Stallone. Celălalt scenariu este cel care asupreşte sportul: mafia pariurilor. Şi în scenariul ăsta posibil să existe o  reciprocitate conform căreia Bute să-şi recupereze centura în revanşa de la Montreal. Ambele ipoteze sunt susţinute nu de faptul că Bute a pierdut. Ci de faptul că a pierdut aşa.'
radu buzaianu, ok magazine

Un comentariu:

catalin spunea...

ar mai fi o varianta care o exclude pe a doua si o pune pe prima in asteptare- aceea a blocajului psihic!
de fapt, sunt convins ca in principal asta a fost motivul-spun in principal pentru ca astept urmatorul meci sa vad in ce masura prima varianta prezentata aici sta in picioare!