vineri, 8 iulie 2011

împușcând căcatul / anul 1

un short (pur si) simplu, despre nimic, in care doar sunetul e de rahat.
regia și scenariul radu țigănaș (anul I unatc)

împușcând căcatul (1)

împușcând căcatul (2)

9 comentarii:

cinesseur spunea...

talk is cheap ;)

pantacruel spunea...

mister d (c),
discutia lor chiar e ieftina, sunt de acord, dar cam asa e si viata pustilor de azi. filmuletul nu e mare sau genial (nu are cum sa fie!), dar e de acolo, de pe strada, decupat frumos, absurd, cu accent pe gol (nimic) asa cum sunt majoritatea celor care vin dupa noi ;)

cinesseur spunea...

I could not agree more :)

p.s.: pustiul ala din Baia Mare e un truvai, cum zicea als, nemaipomenit. pe mine, un sentimental givrat, a reusit sa ma induioseze...

pantacruel spunea...

ce-as putea spune despre dialogul asta (constructiv :P) este ca am invatat doua cuvinte noi - 'truvai' & 'jivrat'. ceea ce, trebuie sa fii de acord cu mine, nu-i putin lucru la o ora inaintata ;)

ruxandra spunea...

nu e deloc ieftin dialogul, e chiar placut, si nu are de-a face cu generatii postcomuniste. of, de ne-am putea debarasa de genul asta de etichete.

Adina Chițu spunea...

da, nu e neapărat ieftin, e pe alocuri hibrid spre ilogic numa ca să fie cool intr-o cheie...postcomunistă :D intrebare: dacă acest scurt metraj se numea, nu știu chioșc/ați văzut-o pe gagică mea/ flecăreală/cico sau oricum altcuva credeți că mai ajungea pe blogurile noastre :))?

pantacruel spunea...

absolut! :)

Adina Chițu spunea...

indoim-as :))

Anonim spunea...

daca reuseste sa atraga atentia, si sa fie relevant filmului, atunci titlul isi face treaba exact asa cum trebuie.