luni, 29 septembrie 2008

nişte ţărani...

în ceea ce-i priveşte pe voiculescu, gâdea şi omu' cu leptopu' îi dau dreptate fuhrerului. la săpun cu ei! cu remarcele asupra retardatului badea nu prea sunt de acord. ăsta chiar merită o viaţă mai bună, în camera de gazare. iar concluzia referitoare la toţi cei din antena 3 mi se pare politically correct... "nişte ţărani"

5 comentarii:

Anonim spunea...

Imi repugna si mie postul Antena3. Politica editoriala mizera, manipulare, etc.

Cu toate acestea, remarca cu "niste tarani", aplicata tuturor de-acolo mi se pare exagerata. Cel putin doua persoane de acolo nu se incadreaza in aceasta terna formula. Garantat.

In rest, mizeria aia de emisiune "sinteza zilei", care a aruncat cu noroi in cine a apucat, de data asta a cam avut (din pacate) dreptate. Expozitia din Germania este o mizerie cel putin la fel de mare ca emisiunea insasi.

Anonim spunea...

Expozitia din Germania marca ICR, recte Patapievici, mentionez

pantacruel spunea...

sa traiti domnule general. nu v-am mai vazut demult pe la noi prin batatura :)
de acord cu tine. sunt cateva exceptii in antena 3 care nu se incadreaza bine la "niste tarani". eu unul nu prea ma simt :)

Unknown spunea...

Prietene Panta trebuie sa te decizi asupra formulei 'niste tarani". In urma cu 2 luni asa erau intitulati generic toti cei din blogrolul tau. Acum tarani sunt gadea si stan.asta e o asociere care nu-mi face placere.

pantacruel spunea...

domn' dedes,
matale stii bine ca eu nu cunosc decat un singur 'taran veritabil'. unul coborat direct dintre morometi, nebun dupa scriitori rusi si stripteuse rusoaice si ajuns mare maestru in zilele noastre :)