joi, 30 septembrie 2010

umorul & erotismul sandrei brown

am primit o tema cel putin stranie din partea lui mario barangea. sa citesc o carte de-a sandrei brown - ’căderea lui adam’ (un fel de poveste de dragoste dintre un paralitic bogat, cred, şi o asistentă medicală sexoasă şi mămoasă, presupun), sa-i smulg inima si s-o transform in ceva mai bun...

i-am spus ca nici schingiuit nu as putea citi asa ceva, însă, din curiozitate, am rasfoit-o.
m-am oprit asupra unor scene mai fierbinţi. adică de sex, de multă limbă şi neostenită umezeală şi de scîncete, scene care le-ar fi oripilat chiar şi pe fetiţele mai emancipate de la şcoala ajutătoare:
„în timp ce pronunţau acele cuvinte, buzele lui îi atingeau sfîrcul uşor, frecîndu-l să se întărească. ea gemu cînd limba lui începu să i-l lingă cu repeziciune.
- nu, nu.
dar el nu dădu ascultare acelei rugăminţi stinse, ci prinse mugurul tare între buze şi îl supse uşor. eşti dulce, lilah, murmură el mutîndu-şi gura asupra celuilalt sîn. peste tot eşti atît de dulce. gura lui caldă şi umedă îi făcea plăcere, aşa cum nu mai simţise niciodată. un val de căldură îi cuprinse sînii, pulpele, stîrnindu-i o dorinţă violentă şi febrilă.

- nu-i bine, adam, e o mare greşeală.
- atunci de ce mă laşi s-o fac? întrebă el ridicîndu-şi capul şi privind-o în ochii tulburi.
- nu ştiu, spuse ea cu o notă de disperare şi de zăpăceală. nu ştiu.
cînd gura lui i-o captură pe a ei din nou, mîinile lui îi cuprinseră sînii, pe care îi frămîntă încet, în timp ce limba lui se împerechea cu a ei. degetele lui îi mîngîiau sfîrcurile, care erau încă umede în urma sărutărilor lui"

50 de pagini mai încolo
sorbindu-i buzele îi spuse:
- deschide gura.
- adam…
- mulţumesc
limba lui îşi făcu loc în căldura umedă a gurii ei. lilah scînci, mai întîi în semn de protest, apoi de dorinţă şi, în final de recunoştinţă.

nu cred că vreţi să ştiţi ce am găsit pe la pagina 129
în ultima vreme îşi făcuse un obicei din a sta în camera lui în în pauza dintre şedinţe. urmăreau meciuri şi filme siropoase la televizor, ascultau muzică sau pur şi simplu discutau

deci 'filme siropoase'.
deci cea mai siropoasă autoare de siropuri rîde de siropari.
deci trebuie să recunoaşteţi că doamna sandra chiar are umor!

15 comentarii:

als spunea...

dumneaei e cucoana?
pai arata mai bine k romanele ei :)

pantacruel spunea...

chiar dumneaei cu tot cu siropelu si cu buzele-i carnoase :)

Şerban Tomşa spunea...

Mda...Chiar n-am avut curiozitatea să deschid vreun op de-al ei. Dar uite că și asta e o experiență „strașnică”...După cum arată, cred că dă cu... știi tu ce... de se feresc trecătorii !

pantacruel spunea...

:)) serban,
eu cred ca a fost o femeie strasnica la viata ei...

adina spunea...

ma indoiesc sincer ca doamna din poza e cea care scrie romanele...
oricum, sunt tare curioasa cum o sa rescrieti la atelierul de cw secvente ca cele citate :) ca asta e scopul exercitiului, nu? nu sa scotociti gratuit prin cotoloanele porno ale literaturii de duzina :)

pantacruel spunea...

ad,
ba eu cred ca ea este! :)
dar asta nu are importanta, pt ca nici nu am mai ajuns, astazi, la curs. m-am luat cu alergatul si cititul si nu mi-am dat seama cind s-a facut ora 19.00. asa ca am pierdut lectia despre sandra brown :P

Zvârluga. Zvârluga Bond spunea...

deci sandra zahăr brun m-a făcut prăjitură, cu alea 50 de pagini mai încolo.
phii, ce gradaţie: "protest, apoi de dorinţă şi, în final de recunoştinţă". şi totul pleacă de la scâncet. nuş de ce am avut imaginea reclamei lui piersic, la zahărul mărgăritar, la care spuneam: cine naiba o mai mânca dulciuri...
ian să servim noi, o creme brulee:
"Buzele lor semănau în mod absurd prin stil, nuanţă şi ţesut... Necontenit, constant, cu gingăşie, Van îşi atingea uşor buzele de buzele ei, aţâţând floarea lor fierbinte, înainte şi înapoi, dreapta, stânga, viaţă, moarte...
Existau şi alte săruturi: Aş vrea să gust, a spus el, interiorul gurii tale. Doamne, ce-aş mai vrea să fiu un Gulliver pitic şi să explorez peştera aia!
Pot să-ţi împrumut limba mea!, a spus ea şi aşa a făcut.
O căpşună mare, fiartă, încă foarte caldă. A sorbit-o cât a putut de tare... Bărbiile li s-au udat complet. Batista, a spus ea şi şi-a strecurat mâna cu naturaleţe în buzunarul pantalonului lui, dar şi-a retras-o rapid şi l-a pus pe el să i-o dea. Fără comentarii." Ada - Nabokov

Träume von Rosen spunea...

numai eu mai lipseam de-aci. conasu' pantacruel, ca va vad inima zburdalnica, aici niste titluri si o leapsa( c'mon , sandra b , e doar un brand si-atat nu baba asta operata estetic) ca de pisica nu mai stiu nimic , decat ca s-a retras la tara unde-si scrie memoriile urbanistice.mai traieste?

Träume von Rosen spunea...

aici:
http://derunsichtbareblog.blogspot.com/2010/05/leapsa-cu-sex.html

MB spunea...

Da. Ai lipsit. Am râs o grămadă. Sandra Brown ”e ferilă”.
O să recuperăm câte ceva data viitoare.

MB spunea...

*fertilă

pantacruel spunea...

salut mario!

inteleg ca am pierdut cea mai comica 'editie'. pacat... poate ne mai ridem si data viitoare :)
si, daca tot te-am prins, spune-mi te rog, ce tema avem :)
meci mult!

MB spunea...

mult meci! :)
”rescrie” cartea așa cum ți-ar plăcea ție s-o citești (prefer o schiță, firește). eventual curăț-o de erotismul infantil, încetinește-i cinetica, ia un personaj de mână (pe el sau pe ea, cum preferi)și aruncați-vă într-o intrigă abisală. - toate astea sunt doar sugestii. ce rămâne valabil ca temă am scris în prima propoziție.
am observat că ai apetență spre parodic. atunci ți s-ar potrivi grozav să dai o turnură parodică ”intelectualistă” acestei Căderi a lui Adam. parcă văd deja personaje clorotice și decadente încercând să se convingă, pe sine și reciproc, de intensitatea propriului erotism. alegerea e a ta însă.
hai că nu-i complicat, chiar dacă sună așa..
:)))

pantacruel spunea...

mario,
intr-adevar, 'mult meci' a mai fost aseara in ghencea. a durat 98 de minute, spre fericirea mea de dinamovist frustrat :P

deci tema a ramas aceeasi :)
tot ce pot pot sa-ti "ofer" este un 'sandra brown by nabokov' in 3000 de semne... fireste, nu-i complicat, ci doar distractiv :))

pantacruel spunea...

zvarluga,
multumesc pt sugestie. chiar asta am sa fac, cum spuneam. voi repovesti o carte de sandra brown cu limba perversa a lu nabokov ;)

lolablau,
mewsette, ah mewsette, sigur ca mai traieste si chiar bine merci la tara, laolalta cu doi catei si o pisica. la inceput tremura toata de frica in acea jungla teleormaneana, dar acum s-a acomodat. este din nou printesa in regat :P