marți, 4 martie 2008

lolitele mele

un fapt cutremurător s-a consumat în această dimineaţă prelungă, în jurul orelor 13 si 2 minute, la 31 de ani de la marele cutremur naţional.
pantacruel a întors capul, aşa cum obişnuieşte dumnealui, şi, dintr-o smucitură, a aflat zguduitoarea veste: majoritatea bărbaţilor de sex masculin îşi petrece un an din viaţă holbându-se la femei.

într-o singură clipă a înţeles că o tragedie se năpustise asupra lui şi a simţit cum se înăbuşă ca un peşte pe uscat.
nu îl îngândurau nici timpul dedicat viguroasei îndeletniciri, timp considerat oricum prea restrâns şi nici explicaţia conform căreia fiecare bărbat vede în medie 11 femei pe zi, cărora le alocă cel puţin două minute de admiraţie, de unde şi cele 350 de zile de reverie dintr-o viaţă umilă de om.
necazul lui ţinea mai mult de altruism, un sentiment deficitar în breaslă, iar faptul că trebuia să-şi împartă pasiunea şi cu alţi semeni, că el nu era decât un oarecare, acolo, îl orbea de furie.

pantacruel nu a putut merge mai departe fără să facă o dedicaţie muzicală tuturor celor 11 femei extraordinare, nimfetelor, lolitelor şi divelor la care se va holba până târziu în noapte ca un porc de bărbat şi nesimţit. care este.

toate acestea s-au întâmplat într-o marţi.

romance d’amour



o melodie pe care acesta o păstra de mult timp, tocmai pentru o asemenea ocazie, încă de pe vremea când lui panta cel mic i se scurgeau balele după fetiţele de vârsta lui şi mai ales după damele bine din filmele care rulau fără odihnă la parterul blocului.


p.s.

am auzit, dar eu nu cred, că unii se holbează mai mult de 2 minute şi la emisiunea lui mircea badea de la antena 3.

17 comentarii:

anda grarup spunea...

@panta, stii ce-i mai nasol....ca timpul asta in care "barbatii de sex masculin" (chiar e tare expresia asta :D) se uita dupa lolite creste exponential cu virsta (nu a lolitei, fireste!!!). Perdere de timp, domne...asa ceva :-))

Unknown spunea...

cu o "privire" toti suntem datori...

Unknown spunea...

am auzit ca si o "femeie de sex feminin" aloca in medie 30 de secunde fiecarui "barbat de sex masculin" care poate prezenta oaresce interes:))

pantacruel spunea...

ei bine, exageraţi toti trei!

adica tu vrei sa spui, (lil)ando,
că peste câţiva anişori o să ajung să mă holbez dup 12 femei într-o singura zi? sincer sa fiu m-as multumi cu un rol fellinian. 8 femei şi jumătate, după o anumită vârstă, mi-ar fi mai mult decât suficiente.

dedes esti de o modestie nemaivăzuta :)
măcar dacă ai fi spus 'cu o privire penetrantă', poate te-aş mai fi crezut, dar aşa...

prin urmare, prea minunato small wonders :), de patru ori mai puţin decât noi. asta spune multe despre vicleşugurile şi tehnicile de manipulare ale 'femeilor de sex feminin'!
[să ştii că nu m-am holbat la poza dumitale decât un minut şi 15 secunde. pare neclara şi nici nu dezvaluie prea multe :) ]

Aky spunea...

Domnule, eu stau mai prost la capitolul adulmecat. Da-mi un berbant sau o cocoana care aromeaza bine, si ma tin dupa el precum catelul pe strada.

Panta-Covorarule (sper ca nu intrebi "de ce"!), privitul in sensul "ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place" e kosher. Dar privitul salivat nu-i bun. Esti femeie maritata, la casa ta, mai Panta, toate muierile ar trebui sa fie creaturi splendide, sublime, dar complet asexuate.
Uita-te la mine. De cand mi-am luat gagica, nu ma mai intereseaza neam muierile de pe strada :)

pantacruel spunea...

nici prin minte nu mi-ar trece să întreb de ce!
totuşi, de ce?
de ce covorar şi nu ţesător persan de la războiu'?!

Aky spunea...

Covoare de flori sa asterni doamnelor in aste zile :).

Unknown spunea...

vezi ca a fost un minut si 14 secunde doar!!

pantacruel spunea...

ca sa fiu sincer până la capăt, că tot m-ai provocat,
primul minut l-am irosit ca prostu încercând să deschid poza :)

anda grarup spunea...

@panta, vezi aia ziceam: ca peste citiva anisori o sa-ti ia ceva mai multa vreme (decit 14 secunde) ca sa te uiti dupa/la poza lui small wonders!! Da' acu' na...daca tu ai inteles mai multe lolite, e deja obsesia ta :-))

pantacruel spunea...

anda,
vezi ca sunt mai periculos decât humbert humbert cand ma aţâţă vreo lolită...
nu te juca prea mult cu chibriturile, fetiţo :)

anda grarup spunea...

@ahhh, de cite secole nu mi s-a mai zis fetito!!! :D...si chiar imi placeau chibriturile! Miroseau frumos :-) (pe bune n-am mai aprins un chibrit de vreo 4 ani!!)

pantacruel spunea...

de secole zici?
ma scuzaţi, în acest caz,
venerabilă domnă, văduvă a răposatului şi străvechiului matusalem :)
şi sa stii ca aici, la noi, nici pucioasa nu mai e ce era pe vremea impuscatului :)

Unknown spunea...

doamne, deci ai pierdut deja un minut!!! ce pretentii sa mai aiba "femeile / lolitele de sex feminin"??? nu e bine, nu e bine deloc:)

pantacruel spunea...

prea minunato small wonders :)
sunt nevoit sa te corectez din nou. nu imi place sa te corectez mereu, dar uite ca trebuie sa o fac de fiecare data :)
lolitele sunt toate de sex feminin! altfel ne-ar fi bagat de mult pe toti la categoria pedofili, pezevenghi şi pofticioşi :)

Aky spunea...

Pantacruel nu e cu "P" de la pezevenghi? E asa credeam..

pantacruel spunea...

pantacruel e cu 'p', ai dreptate.
cu 'p' de la prezicător priceput.
acum, akyşor, hai la nenea să-ţi ghicească în talpă. nu-ţi fie teamă, vino mai aproape... :))