sâmbătă, 26 martie 2011

niște hoți / niște proști

exact asta se întâmplă de vreo zece ani încoace. niște hoți (naționala netalentaților, reprezentativa mediocrilor, gașca lui sandu, lupescu și alți fitecine) ne fură bucuria de a vedea românia - în defintiv țara cu care ne-am născut pe cap - la o competiție majoră. iar noi, niște fraieri și zevzeci, ne lăsăm duși de nas.

așa stau lucrurile în teorie, când, de obicei, hoțul se întâlnește chiar cu prostul. și tot în teorie se mai spune că niciodată nu trebuie subestimată puterea și răzbunarea prostimii.

p.s.
și parcă, totuși, am mai fost prin 2008 pe la un campionat european. da, îmi amintesc. am făcut antijoc, am stat cu fundul în poartă și am așteptat ca proștii rezultate favorabile în duelurile contracandidatelor.

2 comentarii:

d. spunea...

eu nu te inteleg, desi fac eforturi :) cu dinamo inteleg sa te zbuciumi asa, dar cu adunatura asta de sleampeti si impiedicati numita "tricolori" de ce? adica ce sperante sa ai de la ei? baiatul acela de-i antreneaza e un penibil jenibil. toata meseria pe care o stie incape pe o foaie dictando. nici macar A4! 5 victorii in 19 meciuri... asta spune tot!

pantacruel spunea...

d,

imi amintesc, ca acum, ziua in care razvanel, spilcuit nevoie mare și cu stras în urechiușă, a organizat o conferință de presă în care anunța că s-a apucat de cursurile PRO pentru a deveni antrenor. pe atunci, băiatu lu tata era doar președinte și portar de conjunctură. eram in sala si intuiam momentul in care lucescu junior va deveni selectionerul romaniei, conform dictonului 'aschia nu sare departe de trunchi'.

pacat de el. parea un viitor antrenor promitator din scaunul acela de preinvatacel. si nu sunt ironic :)