sâmbătă, 2 mai 2009

literotică - leapșa cu prostii

leapșă literotică, musai românească, blogăriță franțuzită, tămbălău, lume, humor, poeți de sâmbătă, fierbânțeală, chiote de-ți vine amețeala nu altceva...
n-am stat prea mult pe gânduri și m-am înfipt iute 'ntr-un aldulescu vârtos cu riscul să necăjesc un agopian iscusit!



„a fost într-o joie zbuciumată, pe seară, când gică bălașa apăru în salonul alb măturând totul în jur cu o căutătură câinoasă, injectată, ce-l arăta a nu fi în apele lui. trânti ușa fără o vorbă, ce-i p-aici sau bună ziua și se repezi direct la reli, și cum stătea ea la masă fără să-și întrerupă o clipă mâzgăleala pe rebusuri, îi vorbea în șoapte precipitate aplecat peste umărul ei și cu obrazul lipit de obrazul ei și cu palma lui mare acoperindu-i toată revista deschisă și pe urmă strângând-o în pumn și mototolind-o. iar ea se ferea trăgându-se de-a lungul mesei de faianță cu tot cu taburelul de sub ea.
(...)
- afară! toată lumea afară din salon ! zbieră atunci nebunul, izbind și pălmiund în stânga și-n dreapta cu zbieretele lui
(...)
colțul unde reli dezlegase rebus toată ziua era tot o trâmbă de cioburi zbuciunmându-se necontenit, și reli cocoțată pe bordura de faianță a mesei cu mâinile încleștate pe pervazul ferestrei și strigând că se aruncă pe geam dacă n-o lasă și zbierând după ajutor în timp ce gică smulgea fâșii din halatul ei și chiloții încă-i fluturară o clipă pe o gleznă, și înverșunat s-o tragă spre el, gică o dezbrăca sfârtecându-i cârpele și ea tot îndârjită pe pervaz și-n nechezăturile ei tocând sticlăria în picioare și izbindu-l în frunte și-n piept cu tocurile pantofilor.
se vedea limpede cât de satisfăcuți erau unul de altul și mare lucru n-ar fi fost să-i întrerupi și ar fi fost o distracție întrucâtva sadică, cum te-ai pune cu parul pe doi câini îmbârligați în mijlocul drumului.
(...)
- poate nu știți, spune florea. da’ grasu și cu mine știm că gică a crescut-o în felu’ ăsta. el a învățat-o carevasăzică ce înseamnă, de când relișor avea șaișpe ani și era elevă la biofarm.
- prost a învățat-o, e de părere grasu. c-are un darab d’ăla de neam prost și gică ăsta, pân’ la genunchi și gros ca pe mână de te străpunge până-n creieri...
- mai taci, dom’le-odată, că nu se mai aude, nu știu ce naiba fac...
(...)
se îmbrăcaseră și tocmai se pregăteau să plece. era aproape unsprezece noaptea, când gică și reli au apărut în vestiar, rupți amândoi și însângerați de cioburile prin care se tăvăliseră în rutul lor demențial. își surâdeau duși și nemaivăzând pe nimeni în jur și descinseră aerieni și ca niște scrântiți ce erau în cămăruța băii cu un singur duș, a cărei ușă nu stătea închisă decât proptită cu un bidon gol de vopsea și acum era proptită cu bidonul de perete și ei nici că se sinchiseau, se dezbrăcau unul pe celălalt, ajutându-se și rânjindu-și tâmp, descotorosindu-se el de pantalonii de salopetă și bluza făcută ferfeniță și ea de de franjurii halatului ce și-l luase pe ea ca să n-o tragă curentul pe scări coborând încoace, după care s-au pișat amândoi deodată din picioare și nemaisăturându-se a se privi în ochi și devorându-se parcă din priviri și ținându-se de mâini și mângâindu-se pe obraji, și odată ușurați au intrat împreună sub duș, lăsându-se biciuiți pe spinări cu jetul fierbinte, sub uităturile bulbucate ale celorlalți ce stăteau să sară ca niște ventuze pe goliciunile lor frumoase.
(...)
de-acum îi vedeau prin aburi săpunindu-se pe spinări și pe părțile lor bărbătești și femeiești și hârjonindu-se însuflețiți de o patimă neverosimilă pentru cei care-i știau de vreo zece ani împreună, părând mai degrabă doi amanți cruzi și care abia aflaseră cu uimire de câteva ceasuri unul de existența celuilalt, luminați de lumina lacomă a privirilor martorilor”

RADU ALDULESCU ('amantul colivaresei', 1996)

21 de comentarii:

Alexandru spunea...

Asta e cea mai tare scena de sex sau cea mai slaba? :)))

pantacruel spunea...

e o scena de amor, mai buna in scris decat in realiate :)

innuenda spunea...

Mişto scriitura. Dar întotdeauna m-am întrebat de ce au bărbaţii impresia că violul este suprema declaraţie de erotism la care aspiră femeia?

Uite de asta ne-a plăcut nouă Maitreyi şi vouă Răscoala. Două moduri de abordare carnală diferite.:)

pantacruel spunea...

innu, unde vezi tu viol aicea șe?
e doar... iubiri pătimașe în zvâcniri sugrumate! :p

Pobby spunea...

@innuenda: unde e violul? el stia ce vrea, ea- mai nu vrea, mai se lasa...
@panta: "cum te-ai pune cu parul pe doi câini îmbârligați în mijlocul drumului"
aici am atins climaxul ca cititor! "după care s-au pișat amândoi deodată din picioare"
e punctul in care am simtit toropeala dulce
"hârjonindu-se însuflețiți de o patimă neverosimilă pentru cei care-i știau de vreo zece ani împreună"
deja intrasem in somn
cred k m-ai luat cam tare!

innuenda spunea...

Ei, vorba vine viol! Adică abordarea asta pur animalică gen rupt chiloții de pe tine, dat cu capul de tăblia patului, ținut de păr, mușcături...etc :)))

Pobby spunea...

femeii asteia se pare k i-a priit, daca masculul a ghicit-o... asta e important!

pantacruel spunea...

pobby,
adica brei sa spui ca ai atipit la final, dupa ditamai climaxul?! ;)

innu,
mrrr, ham, ham! :)

Pobby spunea...

@panta: :)
ce sa fac? sunt un bou insensibil!

pantacruel spunea...

aici exagerezi, pobby. mai degraba eu sunt un javru dinamovist! :)

Unknown spunea...

Aldulescu, esti pe drumul bun Panta.

pantacruel spunea...

adică pe o pantă ascendentă.

innuenda spunea...

Panta, dar nu-i prea devreme pentru climaxuri d'astea herotico-telectuale? Nu de alta, dar eu cam pe la ora asta recit Floare albastră.:P

La literatură hard trec mai târziu, când, de la înserare, nu se mai văd ochii hulpavi.:)) De cunoaştere, desigur.

pantacruel spunea...

innuendo,
eu as fi mers pe varianta - "când, de la înnopțenie, nu se mai văd hulpavii oci ciornie" :))

Pobby spunea...

dom'le, cu imaginea asta ti-ai alungat toate fanele! o sa ramai singur si trist! :)

pantacruel spunea...

n-are cum dom'le. mi-e peste poate! ;)

luiza spunea...

pe mine nu m-a alungat. aldulescu e momeală bună.

mi-a plăcut aia cu "îşi surâdeau duşi".

şi e f mişto, că scriitoru le face din ochi voyeuriştilor-cititori care se "delectează" cu texte de genu ăsta şi care chiar au glas aici (de-i cheamă florea şi grasu. adică pe noi ne cheamă aşa, dacă mă-nţelegeţi ce vreau să zic :D)

pantacruel spunea...

tocmai ce-ți spuneam, pobby. franțuizoaicele apreciază delicatesele :p

anadana spunea...

reli si gica, cu lumea lor ca-n florile de mucigai, cu energia lor salbatica...contrasteaza,doar in aparenta, cu delicatetea unui suflet de poet.Multa forta in stilul domnului scriitor.

pantacruel spunea...

declarat unanim in urma cu vreo 3 ani cel mai sarac scriitor roman. cel mai sarac la propriu :)

anadana spunea...

ca un adevarat intelectual, nu? nimic nou sub soarele romaniei :)