duminică, 20 februarie 2011

românii au talent (p.m.)

vineri seara, in timp ce eu (unul) și alte 17 mii de români, agricultori, fermieri, căldărari, zlătari, spoitori, rudari, lingurari, cocalari, tătari și maghiari urmăream episoadele 3 + 4 din boardwalk empire,
alte peste 4 milioane de români curioși (un compatriot din 5), cu ochii cât cepele, se uitau cu sufletul la gură la noua emisiune 'xxx' de pe pro tv, romanii au talent.

show-ul (?),
prezentat de smiley şi pavel bartoş (?!) şi jurizat de andra, andi moisescu şi mihai petre (!?!) a avut audienţe ce au transformat emisiunea în cel mai urmărit program de divertisment din 2004 până în prezent.

ma întreb, ce naiba faceau si la ce p.m. se uitau, oare, la orele alea (8.30 - 10.15 p.m.),
restul (grosul) de 16 milioane.

8 comentarii:

claude spunea...

probabil ca restul de 16 milioane se intreaba cind p.m. e ora 20.30/22.15 p.m. ;P

pantacruel spunea...

:)) claude,
era doar o licenţă licenţioasă (moca/free) ;P

Adina Chițu spunea...

ii citeam soramii cu voce tare statistica si ea cica "da c mah, toata lomea are televizor" :)) ba, cred ca au si cate doua, trei...eu una eram la munca la ora aia unde imi este interzis, slava domnului, sa ma uit la tv :)) si nu m-as fi uitat anyway, dar a avut grija sormea sa imi arate imediat c am ajuns acasa c voce minunata avea un putoi :))

pantacruel spunea...

adina,
acervasazica sora s-a uitat. deci familia ta si-a facut treaba cum se cuvine ;) si eu am vorbit azi cu doi prieteni buni. normal ca au urmarit emisiunea.
intrebarea ramane, totusi - la ce s-au uitat, nene, celelelate 16 milioane de romani, daca nici la serialul hbo, nici la 'talente'? :)

rose marie spunea...

Restul se uitau unii la altii ca era sambata seara si ei erau beti, la modu' "asa e cum zici tu+ragait".
Inteleg ca emisiunea e ca unii vin si fac circ si care-i mai penal isi ia triple X din partea juriului si are intrarea garantata in analele televiziuni si, din cate se pare, in constiinta poporului roman.
Interesant ar fi sa aflam care e emisiunea de eterna amintire din 2004, cea care le-a suflat the ultimate glory profesionistilor intr-ale divertismentului calitativ din Pro

pantacruel spunea...

rose marie,
sa stii ca m-ai facut curios :)
trebuie neaparat sa aflu ce emisiune a fost detronata dupa 7 ani (de suprematie) de aceasta noua/alta mizerie cu sclipici.

Adina Chițu spunea...

io cre ca aia 16 milioane sunt nostalgicii si s-au uitat p national la rocky :P

pantacruel spunea...

:)) prea multi nostalgici crezi tu ca sunt pe lumea asta