luni, 9 mai 2011

'mute' by duncan jones / mai întâi nuvelă grafică, apoi film (2012)

'the story is set in a futuristic, blade runner-esque berlin and centers around a mute bartender who takes to the streets and clashes with the city’s gangsters while searching for his kidnapped girlfriend. at one point, 'mute' was said to be set in the same universe as 'moon', but there’s no word on whether or not that connection has been preserved.'

Un comentariu:

Andrei spunea...

Stimate domnule,

Ma numesc Andrei si sunt un cititor ocazional al acestui blog. Vreau sa va felicit atat pentru articolele scrise dar si pentru faptul ca ati ajuns unde sunteti (un blogger respectat si citit de multe persoane).
Eu sunt un student care isi doreste sa castige un ban cinstit oferind meditatii la limba engleza. Deoarece nu sunt un profesor si nu am contact zilnic cu nenumarati copii, m-am hotarat sa ma promovez pe internet.
Am un blog de prezentare in care scriu articole utile pentru parinti in ceea ce priveste educarea copiilor. Momentan am putine articole dar mi-am propus sa scriu zilnic.
Am apelat la dvs. in speranta ca m-ati putea ajuta. Orice ajutor este binevenit, de la un sfat prietenesc pana la recomandarea unei personae interesate de meditatii (prima sedinta este gratuita). Momentan am vazut ca google nu m-a indexat si cum vine in curand vacanta, sansele sa mai gasesc elevi interesati scad pe zi ce trece. V-as ramane indatorat daca am putea face un link exchange in care sa ramaneti cat timp am eu blogul in blogroll iar dvs. sa imi tineti link-ul pe blog-ul dvs. timp de o luna.
Imi cer scuze daca prin acest mail v-am ofensat in vreun fel. Stiu ca ati ajuns unde sunteti prin munca si timp si va multumesc ca mi-ati citit acest mail.

Cu respect,
Andrei


Link:http://meditatii-copii-engleza-bucuresti.blogspot.com/