luni, 23 martie 2009

talentatul domn radu jude

până joi (ora 18.00, cinema studio, festivalul internaţional de film b-est), când cel mai promițător regizor român, radu jude, își va lansa primul film de lung metraj - ‘cea mai ferictă fată din lume’, mai sunt doar câteva zile (ore).

abia aștept să văd ce-i poate pielea tânărului regizor-superlativ, după short-urile care i-au adus celebritatea în toată lumea: ‘lampa cu căciulă’ (2006) – probabil cel mai premiat scurt metraj românesc din ultimii ani - și excepționalul ‘alexandra’ (2007)

lampa cu căciulă I (8 min)
lampa cu căciulă II (8 min)
lampa cu căciulă III (8 min)

6 comentarii:

anadana spunea...

Stai asa ...sa-mi schimb pantofii ca-s innoroiati pan' la siret, sa-mi trag rasuflarea (ohh, ce ma doare gatu' de la inghetata aia, ma ia cu frisoane ),stai asa...sa vad de merge ca l-a scapat pe drum...Gata.Merge, ma, da' am avut niste emotiiii... Bine ca a fost scurt metraj, nu stiu cum poate cineva inghesui atata traire/minut? Multumesc.

pantacruel spunea...

inseamna ca inca nu ai vazut alexandra! sa vezi acolo trairi si vertijuri la secunda!
si, cum spuneam, stai sa bage la aprozar si 'cea mai fericita fata din lume'...apoi sa te tii! :)

de ce nu pot intra pe blogul tau? direct de pe link?

Unknown spunea...

mi-am adus aminte de piesele batranului Snagov, cu circuite integrate.

pantacruel spunea...

eu aveam diamant, bre! cum vedeam noi la ele turneele finale in alb-negru, transmise de prietenii nostri bulgari... :)

anadana spunea...

Panta, sunt DOAR o modesta cititoare(si) de blog, te-am descoperit prin intermediul blogului Innuendei si-mi place mult cum si ce scrii,admir umorul, sensibilitate si talentul tau.Sunt cateva bloguri pe care le vizitez zilnic, cu mare placere.Si mi-am permis sa comentez acolo unde chiar nu m-am putut abtine.Daca iti aduci aminte,am cerut si ingaduinta ta(si am avut-o) si mi-am cerut scuze ca am indraznit...Nu, nu am vazut decat un fragment din Alexandra intr-un interviu, sper sa-l vad curand.Si mai sper sa-mi dai voie sa mai intru pe usa ta din cand in cand, te asigur ca o fac cu ganduri bune.

pantacruel spunea...

:) esti binevenita anadana. ma gandeam ca ai si dumneata blog si eram tare curios cum arata ;)