luni, 13 iulie 2009

truffaut, porumboiu, politist (nesfarsit)

de data asta fara adjective. sunt oricum prea multe si m-am saturat de ele. nu le mai suport deloc, mai ales cand le vad atasate ca niste catuse de ultimul film al lui porumboiu.
care daca nu e superb, musai e magnific, daca nu-i uluitor, ii unic, daca nici fabuos nu e, macar colosal e si daca nu e genial e ultragenial. asa cum i-au tot urat de ma-sa si criticii de la cannes si als si gorzo ba chiar si pantacruel si djerzinski si altii si etc.

n-as vrea deloc, pe cuvant, sa fiu tocmai acum in pielea unui mungiu, puiu, muntean, jude, sitaru, ca sa nu mai zic de daneliuc sau pintilie (sa zic ceva si de sergiu? mai bine nu, ca e batran si nu vreau sa-l am pe... 'constiinta').
acum pe bune, c. porumboiu e nevinovat saracu'. baiatul n-a gresit cu nimic. ce, daca si-a incercat si el norocul si a prins 6 numere o data, ba chiar de doua ori la rand - dracia dracului!, a dat cu bata in cap la oameni? n-a dat.

dar sa le luam pe rand...

1. ultimul film al lui truffaut, 'vivement dimanche!'.
am intarziat si am ratat lansarea cartii magdei mihailescu, 'francois truffaut, barbatul care iubea filmele' de la sala elvira popescu plus (sau mai degraba minus) vreo 10 minute din film. la final, i-am zarit pe alș, pe gabriel spahiu - n-am crezut vreodata ca spahiu poate da atat de bine in costum cand isi ia un aer de adrien brody!
n-am mai stat insa si la un pahar, dupa...
ce sa caut eu acolo? care am intrat fara bilet bajbaind pe intuneric (chiar, de cat timp n-am mai bajbait prin sala dupa un loc? ohooo...)

continuarea maine, ca mi-e somn...

(si o melodie care mi-a luat mintile in ultimele zile)
happy you're gone - placebo

7 comentarii:

luiza spunea...

şi mie mi-a luat minţile aceeaşi melodie, doar că acum câteva săptămâni. între timp, mi le-a dat la loc.

Teodor spunea...

ca de obicei scrii like there's no tomorrow si pana sa ajung la final adorm...mai scurt tata, zen, ia aminte de la teo

pantacruel spunea...

luiza,
ma indragostisem de melodia asta si in urma cu vreo doua, trei saptamani. si imi trecuse. dar uite ca m-a apucat din nou! acum ce sa fac, nu ma pot opune sentimentelor! :)

theodor bagwell ce esti tu,
nu pot, ma, sa fiu mai scurt, daca simt atat de monstruos! ;)

Teodor spunea...

ce monstruos, Ardiles...poate gargantuelic :D

pantacruel spunea...

extrem de amuzant, teo! :)

Unknown spunea...

astept episodul 4.

pantacruel spunea...

era si cazul sa apara odata episodul 4!