miercuri, 20 octombrie 2010

va aparea in saptamina dinaintea craciunului, in 2011

şi va face cozi la mall şi va fi bîrfit şi unii îl vor osana, iar alţii il vor denigra ori incanta
si femeia hakeriţă & anorexică va fi în trend ca şi jurnalistul onest si mai ales consecvent (din trustul realitatea si intact si adevarul)
şi va fi regizat de david fincher
si scris şi adaptat de steven zaillian (awakenings, schindler's list, mission: impossible, hannibal, american gangster, gangs of new york etc) dupa romanul lui s.l.

şi îi va avea pe generic pe:
daniel craig - in rolul lui m.b. (au fost cît p’aci brad pitt, johnny depp şi george clooney)
rooney mara - l.s. (aici bătaia pe rol a fost şi mai şi - sophie lowe (blame), sarah snook (sleeping beauty), léa séydoux (inglorious basterds) + natalie portman, mia wasikowska, ellen page, carey mulligan)
robin wright (fosta penn) - e.b.
stellan skarsgård - m.v. (ff previzibil, de altminteri)
christopher plummer - h.v. (cine altul?)
max von sydow
etc

şi să nu uit,
cartea lui s.l. nu a fost chiar atit de, cum au laudat-o mai toti - eu am (a)dormit, mincat si baut linistit, fara sa mor de grija ei -, insa filmul lui fincher s-ar putea sa-mi depaseasca asteptarile, iar pina atunci, intre o noua stenograma de-a lui vintu şi o alta moţiune de cenzura, as putea sa ma inclazesc cu ecranizarea suedezo-danezo-germana, dar nu ma grabesc, astept s-o fur de pe net,

*****
şi apropo,
ca tot veni vorba, imi voi petrece craciunul si revelionul 2010 in nordul danemarcei, cu un ochi îngheţat aruncat peste fiordurile norvegiei şi cu un altul ceţos azvirlit peste.

2 comentarii:

tristeteapamantului spunea...

tot ascult pe la tine pe la usi, doar oi auzi vreun fosnit nelinistit. ne lasi asa cu gerry-n ploaie? ne urasti ca te-am trimis in desert? ti-a fost sete, ti-a fost urat?

pantacruel spunea...

despre gerry, miine:)
ok, azi :P