marți, 2 noiembrie 2010

31 de lei

cu 31 de lei îţi poţi cumpăra tv mania (2,2 lei) pe coperta căreia se tolăneşte marina dina - goală de la brîu în jos acoperindu-şi ruşinea cu un dex vîrtos, poţi achiziţiona ultimul număr al dilematecii (7 lei), de unde afli ce mai fac marin mălaicu-hondrari şi filip florian.

după aceea, poţi să te tunzi la frizeria din cartier (12 lei tunsul, 3 lei bacşişul); nu e exclus să dai aici peste fostul profesor de matematică din gimnaziu (care citea şogun la cancelarie) şi, dacă ai ghinion, să asculţi fabuloasa poveste a vieţii de dj spusă de însuşi frizerul cel mic şi negricios cu tată lăutar.

cu ce ti-a mai rămas, poţi da o ultimă lovitură - un borcan mic cu miere polifloră (7 lei) ca să-ţi îndulceşti amarul cafelelor de dimineaţa. pentru toate astea ţi-ar mai trebui vreo 20 de bănuţi, dar se găsesc.

6 comentarii:

Träume von Rosen spunea...

mierea poliflora, povestea vietii si dilema-da. marina dina-da, de la gat in jos ca n-are creier si se mavhiaza groaznic. :)cafea cu miere? numai romanii( antichitate) isi indulceau vinu' cu miere...si se dedulceau la orgii( banc: sexul perfect e sexu-n grup. poti sa lipsesti de la el).

pantacruel spunea...

lola,
dilemateca, nu dilema. prima e mai 'orgiastica' (deci te poti lipsi de ea), a doua doar mai ieftina ;P

Träume von Rosen spunea...

unde stau eu n-am vazut niciun nr. din dilemateca. intr-un oras mic. pacat ca e orgiastica:) mi-ar fi placutsa ma 'dezonoreze' si sa ma vilenteze intelectual.
dex'vartos'? ete ce fetishisme are aia:)

Träume von Rosen spunea...

*violenteze

dragoş c spunea...

mama, dilemateca! esti vechi, domnule!

pantacruel spunea...

domnule, am toata colectia! :)