miercuri, 15 decembrie 2010

clasament cu femei pe cap de locuitor

locul 10
woods tiger (uşor negricios în zona ceea) - pe când era căsătorit, şi-a făcut treaba cu 120 de femei. acum tace şi face.

locul 9
curtis tony (mortăciune) - a făcut amor cu aproximativ 1.001 de duduiţe chipeşe. ultima a fost mai urâtă ca noaptea (în fotografie e penultima).

locul 8
stewart rod (scoţian)- a iubit aproape 1000 de blonde de când se știe până zilele trecute, când i-a mai trecut.

locul 7
wyman bill (fost basist la the rolling stones) - bătrânul bill povesteşte că în unele nopți (nu în toate), femeile stăteau la coadă la el la ușă. peste 1.000 dintre ele au reușit să intre. aproape pe rând.

locul 6
nicholson jack (mare crai) - deloc exigent, jack s-a culcat cu vreo 2.000 de dame, de multe ori şi cu mama și cu fiica.

locul 5
iglesias julio (latino-loverului) - cântărețul mărturiseşte cu bucurie că a cântat (duios) pe strunele sensibilicioase a peste 3.000 de femei.

locul 4
heffner hugh (pervers bătrân) - moşu nu mai ține minte câte fete a avut în pat, dar estimează cu exactitate numărul prezervativelor folosite. circa 2.000 - 5.000 de bucăţi.

locul 3
beatty warren (perforator) - îi minte pe colegii mai tineri de la hollywood (mulţi se uită în gura lui) că a avut câte o femeie în fiecare zi de celibat (35 de sezoane), fie ploaie fie vânt. pe la jumătatea sumei, adică pe la a 6387,5-a, era un pic cam vânăt(ă).

locul 2
chamberlain wilt (star nba) - a scris în autobiografia sa că a făcut sex cu peste 20.000 de femei. până la urmă a murit.

locul 1
castro fidel (comunist) - prin bunăvoinţa poporului dar cu propria pricepere, el lider maximo a iubit dame, vreme de 40 de ani (cam 35.000 de exemplare de soi, niciodată aceleași), câte două pe zi - una la prânz, alta la cină.

Niciun comentariu: